Масажи от А до Я

КЛАСИЧЕСКИ ЕВРОПЕЙСКИ МАСАЖ

Класическият масаж е много ефективна форма, която обединява европейските системи на масаж, от които по-известни са шведската, финската, немската, фрeнската, българската, руската и т.н., в който освен принципите на древногръцкия и древноримския масаж са заложени и тези на специфичните географски региони.

Предлагаме ви профилактичен класически масаж – прилага се за поддържане на хомеостазата на организма, за укрепване на здравето му, за повишаване на защитните му сили, за подобряване на мускулния тонус, за регулиране функциите на органите и системите и за предотвратяване на заболяванията.

Цена: 50мин. - 45лв. /  30мин. - 35лв.

КЛАСИЧЕСКИ ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Основно се прилага за нормализиране и поддържане на функциите на организма при различни заболявания и травми. В зависимост от характера на функционалните нарушения се изпълнява в най-разнообразни методически модификации.

Цена: 50мин. - 45лв./ 30мин. - 35лв.

МАСАЖ ЯКА

Масажната яка е една от най-често прилаганите процедури. Тя цели рефлекторно повлияване функциите на ЦНС, има обезболяващ ефект. Извършвана с различни похвати тя постига или успокояване, обезболяване и релаксация, или ободряване и тонизиране.

Цена: 30мин. - 35лв..

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Целулитът не е само козметичен проблем, който заразява външния вид на жената, а и структурни изменения в подкожния мастен слой, водещ до нарушения в микроциркулацията и оттичането на лимфата. Антицелулитният масаж помага да се свалят излишните килограми, да се подобри състоянието на кожата и като цяло да се коригира фигурата.

Цена: 50мин. - 45лв. /  30мин. - 35лв.

СПОРТЕН МАСАЖ

Прилага се при спортната подготовка и е едно от най-ефективните средства за повишаване работоспособността на спортистите и тяхното възстановяване. Използва се при физическото усъвършенстване на спортистите, за по-бързото постигане на спортната форма и за по-дългото и запазване, а също и за ефективното възстановяване.

Съобразява се с принципите и особеностите на тренировъчния процес, на вида спорт, както и на индивидуалните особености на спортиста и масажното му състояние.
Предлагаме трите основни вида спортен масаж:

  • Тренировъчен
  • Предварителен
  • Възстановителен

Цена: 50мин. - 45лв. /  30мин. - 35лв.

АРОМАМАСАЖ

Аромамасажът е алтернативен терапевтичен метод, който използва основните елементи на класическия западен масаж и опита на ароматерапията. Аромамасажът има много предимства: той помага за нежното възстановяване на хармонията в човешкото тяло и душата, като комбинира ароматни растителни есенции с релаксиращи масажни техники.

При аромамасажа етеричните масла се усвояват не само чрез кожата, но и чрез дишането – чрез носа ароматите достигат до т.н. лимбична система на мозъка и предизвикват непосредствени реакции – регулират инстинктите, емоциите, вегетативните функции и хормоналния баланс; попадайки в подсъзнанието спонтанно влияят върху нашето настроение и добър тонус.

Цена: 50мин. - 45лв. /  30мин. - 35лв.