Зала за игри „Детски свят”

Семеен хотел Балканци има удоволствието да приветства в залата си за игри „Детски свят” всички малчугани на възраст до 12 години. Тя се намира в непосредствена близост до ресторанта на хотела, което позволява на родителите да се насладят спокойно на уютната и приветлива обстановка на хотела, похапвайки вкусотии от нашето меню.

Семеен хотел Балканци има удоволствието да Ви информира, че залата е напълно обезопасена, съгласно Вашите изисквания. За спокойствието и сигурността на Вашите деца, залата разполага с Видео наблюдение и инсталиран монитор в нашия ресторант.

Снабдена с много и разнообразни игри и забавление, залата „Детски свят" дава възможност на Вашите слънчица също да се насладят на престоя си в  Балканци.

За деца над 12год., Семеен хотел Балканци разполага със зала оборудвана с въздушен хокей и джага, както и външен детски кът с катерушки , пързалки и люлки.

Ползването на залата за игри "Детски свят " и външен детски кът е напълно безплатно за гостите на хотела. Ползването на джага и въздушен хокей се заплаща допълнително със закупуване на жетони на рецепция.

Преди влизане в залата за игри „Детски свят”, молим всички родители и придружители да се запознаят и спазват правилата на ползване.

За нас е удоволствие, да осигурим на Вас и Вашето семейство, всички удобства за една пълноценна почивка.

Нашите предложения