Семеен хотел Балканци

Усети домашният уют в сърцето на Балкана

Магията на "Балканци"

Закътан в зеленото сърце на България – във вълшебната прелест на местността Узана – семеен хотел “Балканци” е Вашето местенце, в което магията на домашния уют и усещането за спокойствие и красота завладяват сетивата. „Балканци“ е подходящата дестинация, без значение дали бягате от товара на работния делник или се отдавате на желанието да си подарите коктейл от пълен релакс, уникална гледка, кулинарни вкусотии и живописни планински маршрути.

Къде да ни откриете?

Магията на мястото е белязана от самото географско разположение на “Балканци” – в сърцето на България – на 22 км от Габрово, на 49 км – от старопрестолния Велико Търново, на 152 км от Русе, на 148 км от Пловдив и на малко повече от 200 км от София. Кацнал на върха на скала, семеен хотел “Балканци” показва като на длан неповторимата панорама от центъра на България, изпъстрена от безкрайни букови гори, скалисти хълмове и окъпани в слънцето ливади. А нощем можете да се насладите на светлините на Габрово и Старопрестолно Търново в ниското и на осеяното със звезди небе над главите Ви.

Усамотение и удобство!

Със своите модерни и уютни 5 двойни стаи, 2 студиа, 2 семейни апартамента и 4 панорамни студиа, семеен хотел “Балканци” е най-привлекателното място за глътка въздух със семейството, любимите хора, приятели или колеги, далеч от градския шум и суета. Снек-барът в семеен хотел “Балканци” глези с вкусотии от традиционната българска и европейска кухня, поднесени в уютната и стилна обстановка. А бар „Куцият елен“ гарантира прекрасен завършек на вечерта на по питие в уюта на нощта в стилна обстановка и усещането за наздравица със звездите.

С какво ще Ви поглезим?

Гостите, които обичат да се погрижат за тялото и за здравето си, семеен хотел “Балканци” изкушава с модерна релакс зона, вписала в себе си скалите в местността и осигуряваща директен достъп до природата отвън. Центърът разполага с инфрачервена сауна, финландска сауна и джакузи, пригодено за 6-има души.

За всеки наш клиент,желаещ да ползва релакс зоната на Семеен хотел Балканци или да се наслади на един пълноценен цялостен масаж, моля заявете Вашето желание предварително на рецепция, като уточните часа в който ще желаете да ползват нашите услуги.

Цената за ползване на сауна и джакузи е : 60 мин./15лв. на човек ,90мин./20лв на човек.

Професионален масаж може да направи почивката ви съвършена. Масаж цялостен /частичен/ 75лв.-65лв.

Ако желаете да подарите на Ваши близки и приятели Ваучер подарък за една незабравима почивка или уикенд, ние можем да Ви съдействаме. Повече информация може да получите на 0882 099 700 и на секция Общи Условия на нашата страница.

Зарядна станция за електромобили

"Балканци" има удоволствието да съобщи на своите гости, че вече разполага със зарядна станция за електромобили.

Ползването на зарядната станция е напълно безплатно за гости на семеен хотел "Балканци". Станцията е разположена пред входа на хотела, което прави зареждането на Вашия електромобил лесно и достъпно.

Виж още

Вкусни гозби с прелестна гледка!

Едновременна наслада за всички сетива – това предлага възможността за вкусно похапване на чист планински въздух на панорамната площадка за барбекю. Прясно изпечените на дървени въглища вкусотии можете да консумирате на открито, потопени в несравнима гледка от високо, край огъня и в прегръдките на топличко одеялце срещу планинския студ. За любителите на пикника семеен хотел “Балканци” предлага подготовка на храната за гощавка сред природата, а за гостът остава само задачата да избере най-красивата поляна в околността и да се наслаждава.

Бар “Куцият елен“

Бар “Куцият елен“ е любимата зона на най-заклетите привърженици на купона. Барът предлага всички условия за пълноценно веселие след основно похапване.