Нашите стаи и апартаменти

Усети домашният уют в сърцето на балкана

Семеен хотел "Балканци" разполага с четири панорамни студиа (№105,№204,№205,№206), които предлагат неповторимо съчетание от лукс, уют и необятна гледка в сърцето на Балкана. Обагрени в топли цветове и дървени елементи, панорамните студиа създават усещането за прегръдка в облаците и спомен за незабравимо сливане с природата – гаранция за пълноценна почивка и наслада. В цената на стаята са включени закуска за 2 човека, паркинг, интернет и туристически данък. 

Уважаеми гости, ако за Ваше удобство, желаете панорамно студио с вана , моля направете запитване за панорамни студиа №205 и №206.

Семеен хотел "Балканци" разполага с два семейни апартамента (№101 и №104), предлагащи удобство и комфорт, сравними само с уюта на дома. Решени в топли багри и естествени материали, семейните апартаментие дават възможност за качествена и незабравима почивка с любимите хора в топлата прегръдка на Балкана. В цената на стаята са включени закуска за 4 човека, паркинг, интернет и туристически данък. Ползване на сгъваема кошарка - 10лв./ден.

Семеен хотел "Балканци" разполага с 2 студия (№106 и №202), които ще превърнат престоя Ви в незабравима почивка в сърцето на Балкана. Всяко от тях е оборудвано и обзаването така, че да се чувствате комфортно и удобно всеки миг от Вашата почивка. Топлите цветове и дървените елементи поддържат усещането за уют и спокойствие. В цената на стаята са включени закуска за 3 човека, паркинг, интернет и туристически данък. Ползване на сгъваема кошарка - 10лв./ден.

Семеен хотел "Балканци" разполага с двойнa стая с две единични легла, стандартна двойна стая и двойна стая с тераса (№102,№103,№107,№201,№203). Всяка от тях предлага модерно и удобно обзавеждане, което гарантира усещане за комфорта и уюта на гостоприемен дом. Решени в топли багри и естествени материали, двойните стаи ще създадат усещане за незабравима почивка в сърцето на Балкана. В цената на стаята са включени закуска, паркинг, интернет и туристически данък. Ползване на сгъваема кошарка - 10лв./ден.

Уважаеми гости, ако за Ваше удобство желаете двойна стая с тераса, моля уточнете го в запитването.

Цени за допълнителни услуги

Вид Цена
Допълнително лего - до 4 год. безплатно
Допълнително лего - от 4 до 14 год. 30 лв.
Допълнително лего - над 15 год. 40 лв.
Игрална зала 1 лв.
Наем на шейна 10 лв./ден
Наем на ски 20 лв./ден
Наем на велосипед 7 лв./ден
Релакс център - 60 мин./човек 15 лв.
Релакс център - 90 мин./човек 20 лв.
Масаж - цялостен 75 лв.
Масаж - частичен 65 лв.